Iets over mezelf

Na mijn studie ben ik begonnen als intercedent bij een uitzendbureau. Dat duurde niet heel lang, want het ondernemersbloed kriebelde. Ik was pas vierentwintig jaar toen ik, met alleen een laptop en een oude VW Golf, voor mezelf begon. Op basis van mijn interesse voor personeelswerk, dat wel. Vandaag de dag ben ik nog steeds DGA van mijn eerste bedrijf.

Maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan en in de loop der jaren heb ik meerdere bedrijven overgenomen en tot bloei gebracht. Daarnaast coach ik ondernemers. Zij waarderen vooral dat ik zonder oordeel luister, altijd mogelijkheden zie en de klus afmaak. Want iets starten en ontwikkelen is leuk, maar ik wil dat processen beklijven en oplossingen definitief vorm krijgen. Pas als alles loopt zoals het moet, wordt het weer tijd voor iets nieuws.

Vele jaren heb ik overal ervaring opgedaan. Inmiddels ben ik teruggekeerd naar mijn geboortestreek waar ik in mijn vrije tijd met veel plezier de mensport beoefen. De samenwerking met mijn Friese paarden in het span en het vertrouwen dat daarvoor nodig is, gebruik ik dan ook graag als metafoor voor mijn werk.

Afspraak maken

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Bel gerust of stuur een bericht, dan neem ik binnen een werkdag contact op.

Afspraak maken

Volg me op…

Direct contact?

06 21 54 24 50


  • “Mijn kracht ligt uitsluitend in doorzetten”

  • “Neem de tijd om het goed te doen,

    want lopend kun je geen paard beslaan.”

  • “Resultaat bereik je door een doel te stellen en door te zetten.

    Daarvoor moet je in kansen denken.”