Interim manager op projectbasis

Resultaat, daar gaat het uiteindelijk om. Ik werk puur projectmatig, omdat ik uw opdracht tot volle tevredenheid wil afronden. In overleg inventariseren we de behoefte, definiëren we het probleem en de gewenste oplossing. We geven het project een begin en een eind, zodat ik het van kop tot staart voor u kan managen. Het voordeel daarvan is dat we duidelijke afspraken kunnen maken. U weet precies waar u aan toe bent en bovendien waar u op kunt rekenen: het behaalde resultaat, want dat is mijn doel. Lees verder wat ik voor u kan betekenen.

U geeft de teugels niet uit handen…

Samen richting geven waar dat nodig is. Ik fungeer als uw klankbord en geef desgewenst een second opinion. Juist door afstand te nemen, kan ik u inspireren en een frisse kijk op de zaak geven. Een vastgelopen bedrijfsonderdeel help ik weer vlot te trekken. Ik klim desgewenst naast u op de bok, maar functioneer net zo goed achter op de wagen.

…maar het kan wel

Soms doen zich situaties voor waarin interim management nodig is. Bijvoorbeeld bij ziekte of als er sprake is van bedrijfsopvolging of een doorstart. Dan kan ik óf een geschikte kandidaat voor u vinden, óf ben ik zelf inzetbaar om tijdelijk de teugels over te nemen. U kunt op mij rekenen totdat er een definitieve oplossing is gerealiseerd. Wil u meer weten over mijn ervaring? Lees dan verder.

Afspraak maken

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Bel gerust of stuur een bericht, dan neem ik binnen een werkdag contact op.

Afspraak maken

Volg me op…

Direct contact?

06 21 54 24 50


  • “Bij een jong paard hoort een oude ruiter: starters zijn gebaat bij ondernemerservaring.”

  • “Het beste advies krijgt u van een ondernemer die het klappen van de zweep kent.”

  • “Zelfs het beste paard struikelt wel eens,

    maar met de juiste hulp is elke hindernis te nemen.”