Nieuwe website online

  • 5 februari 2015

Blij word ik bij het aanschouwen van deze site. Bewust heb ik ervoor gekozen om samen te werken met een externe ervaren tekstschrijver. Soms heb je als eigen ondernemer last van een zogenaamde blinde vlek. Tijdens mijn interview met Renee Kirkenier, werd mijn ‘personal branding’ steeds helderder en duidelijker doordat Renee de juiste vragen stelde dat mij tot nadenken heeft gezet. Een blinde vlek hindert de ondernemer vaak tot groei. Met regelmaat ervaar ik dit bij collega-ondernemers ook en dat is heel menselijk. Hulp vragen is dan ook geen zwakte, maar juist een teken dat je als ondernemer vooruit wil en stappen wil gaan maken.

“Falen bestaat niet, groeien wel.”.

Renee Kirkenier van communicatieadviesbureau Merkant dank voor de fijne ondersteuning!